Esentepe Anaokulu
Esentepe Mahallesi Aras Caddesi No16 Esentepe Anaokulu Horasan/ERZURUM

VİZYON

Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneği kazandırarak;Atatürk,Vatan, Millet, Bayrak, Aile, İnsan sevgisini benimseyen, çevresi ile iyi iletişim kurabilen, çağdaş düşünen, hak ve sorumluluklarını bilen, kültürel çeşitlilik içerisinde hoşgörülü, paylaşmayı bilen saygılı ve dünyaya sevgiyle bakan bireyler yetiştirmek ve çocukları ilköğretime hazır hale getirmektir.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanunu ve Okul Öncesi Mevzuatı doğrultusunda ulusal ve evrensel hukuk ve etik ilkeleri ,insan hak ve çocuk hakları sözleşmelerine dayalı her seviyede ve farklılıkları olan çocukların eğitim ve öğretim ihtiyaçlarına cevap vererek, onların her yönden gelişimlerine yönelik eğitim ortamları hazırlayarak; öz güvenlerini kazanmaları için çeşitli eğitim etkinlikleri düzenlemektir.

İkili Öğretim

Sabah 08:00-13:00 Öğle 13:00-18:00

Okulumuz kalorifer ile ısınmaktadır.

Okulumuz ilçe merkezinde yer alıp, il merkezine uzaklığı 85 km´dir

Yerleşim Yeri Bilgisi

Konum olarak güzel bir yerde bulunan Horasan, Doğu Karadeniz´e ve birçok ile yakınlığı nedeniyle tercih edilen bir ilçedir.